Voor elke donatie ben ik enorm dankbaar en gaat 100% naar het goede doel. Alle beetjes helpen. Steun jij samen met mij het goede doel om kinderen kankervrij te krijgen? Het enige wat ik vraag is een kleine donatie voor mijn actie, dat kan via deze link of klik op onderstaande button:

Alvast bedankt!

Bart-visual-1300x860

Sponsoren als bedrijf

Voor bedrijven is het mogelijk om je bedrijfslogo op mijn site, Facebookpagina en zelfs shirt te laten zetten. Voor meer informatie of vragen kun je het beste een bericht sturen via mijn Facebookpagina. (Bezoek de pagina en klik op ‘bericht’)

Fiscale voordelen voor bedrijven

Wil jouw bedrijf aan KiKa doneren? Dit kan bijvoorbeeld met een donateurschap of eenmalige schenking. Zo help je mee de genezingskans van kinderen met kanker te verhogen en de behandelingen te verbeteren. Met een donatie aan KiKa laat je als bedrijf zien dat je maatschappelijk betrokken bent. Daarbij zijn donaties aan KiKa fiscaal aftrekbaar. KiKa is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en hierdoor kan je donaties van de winst aftrekken. Voor meer informatie of advies hierover kan je contact opnemen met een belastingadviseur of accountant van je bedrijf.